Cursussen

Onze men, pony en paarden rijverenigingen en onze activiteiten commissie organiseren ook regelmatig leuke, nuttige en spannende activiteiten. Ook worden er soms cursussen gegeven om de band tussen mens en dier te versterken en te verbeteren. Afgelopen jaar (2009) hebben we onder andere het volgende gedaan:

  • de menvereniging heeft een excursie gehad bij een rijtuigen restaurateur.
  • er is een longeer training gegeven door Lammert Haanstra voor alle belangstellenden.
  • er is een schriktraining gegeven door de stichting "Paniekvrij paard"

Deze activiteiten worden speciaal georganiseerd voor de mensen die op de manege lessen volgen, maar in sommige gevallen kunnen ook buitenstaanders deelnemen. Het kan zijn dat er een kleine vergoeding wordt gevraagd om de kosten te dekken, maar daar staat wel een unieke ervaring tegenover.

Kijk zo nu en dan maar eens in de agenda en bel dan even naar de contact persoon. Wie weet kunt u ook meedoen aan zo'n activiteit.

Indien u een idee heeft wat leuk is om te organiseren voor de mensen die rijden of mennen op de manege, dan kunt u dat doorgeven aan de activiteiten commissie. Vul dan het contact formulier in, de commissie kan u dan benaderen om het één en ander te bespreken. Zij kunnen dan beoordelen of het voorstel haalbaar is. Zo ja, dan kan het zijn dat u wordt gevraagd om te helpen met de organisatie van het evenement.