Paarden en Pony Stalling

De pensionstalling bij ons is zeer compleet, ruime boxen en complete verzorging, ook kunt u 1x per week gratis mee lessen in een groepsles.Verder maakt u gratis gebruik van de rijhal, buitenbak en paddock.

Bij ons staan allerlei verschillende paarden voor verschillende doelen, er zijn recreatie ruiters, die graag buiten rijden, en er zijn echte wedstrijd rijders, deze zijn lid van onze eigen ponyclub rij vereniging. Ook staan hier nog wel wat menners op stal, ook deze zijn verdeeld in recreatie menners en wedstrijd rijders, ook voor deze menners is er een eigen menvereniging, waar aandacht is voor de recreatieve menner en de wedstrijd menner.

Verder worden er veel activiteiten georganiseerd, o.a. wintercompetitie dressuur en springen, KNHS wedstrijden, FNRS wedstrijden, onze jaarlijkse menwedstrijd etc. Zie voor meer informatie over deze activiteiten onze agenda

De onderlinge sfeer is zeer gemoedelijk, en dat komt dan ook tot uiting in onze kantine waar we ’s avonds gezamenlijk koffie drinken met pension- en lesklanten.